Bouwen op een betrouwbare ICT partner

Als u eigenaar bent van een MKB organisatie dan beseft u waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk een goede en veilige ICT werkplek is voor uw bedrijf en medewerkers. Het is uiteraard een beetje afhankelijk van de sector waarin uw bedrijf actief is maar het blijft altijd van groot belang dat er bijvoorbeeld met enige continu├»teit back-ups worden gemaakt van de verzamelde data en uitgevoerde werkzaamheden achter de computer. Er zijn zat praktijkvoorbeelden waarbij belangrijke data verloren is gegaan en dit uiteindelijk duizenden euro’s schade tot gevolg heeft meegebracht.

ICT partner voor het MKB

Indien u dit zelf heeft meegemaakt of een soortgelijk incident voor wilt zijn kan het absoluut verstandig zijn om een professionele ICT partner in te schakelen voor een advies op maat. Een goede ICT omgeving kan tevens zorgen voor een verhoogde effectiviteit binnen uw bedrijfsinfrastructuur. Denk hierbij aan werken in de cloud of vanuit huis. Daemen ICT is een ICT bedrijf actief in de omgeving van Breda. U kunt bij Daemen ICT terecht voor de onderstaande ICT oplossingen:

  • Beveiliging van uw ICT omgeving
  • Back-ups van uw data
  • Rapportages
  • Cloud oplossingen
  • Telefonie oplossingen

Daemen ICT beseft maar al te goed hoe belangrijk het is dat u zonder problemen kunt werken in een veilige ICT omgeving en haalt daarom alles uit de kast om haar klanten een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden tegen vaste kosten per werkplek. Wilt u weten wat Daemen ICT voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan de mogelijkheden op de website.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *