Wat zijn nou echt de momenten dat je snel geld nodig hebt?

Er komen vast wel eens momenten voor in het leven dat er heel erg weinig geld op je bankrekening staat. Soms zelfs helemaal niks of dat je zelfs in de min staat. Dit is niet echt een goed teken. Misschien is het tijd om eens te kijken naar waar je onnodig geld aan uit geeft. Of misschien een abonnement hebt of een verzekering wat ook op een goedkopere wijze aan te schaffen is. Stel nou dat je snel geld nodig hebt, dan kan je het ook altijd nog van bijvoorbeeld vrienden, familie of kennissen lenen. Maar wat zijn nou echt momenten dat je snel geld nodig hebt?

3 belangrijke momenten dat je snel geld nodig hebt

  1. De tijd van de rekeningen komt er weer aan. Je krijgt de rekeningen binnen van de huur, gas, water en licht. Stel nou dat je helemaal blut bent, is dit een van de momenten dat je snel geld nodig hebt. Als je de rekeningen niet betaald, heb je een groot probleem en dat wil je natuurlijk liever niet.
  2. Je hebt ook de rekeningen van de televisie, het internet en eventuele andere abonnementen (bijvoorbeeld Netflix, zodat je films kan kijken in ruil voor een maandelijks bedrag). Als je deze rekeningen niet betaald, moet je dit waarschijnlijk met rente terug gaan betalen en krijg je waarschijnlijk ook een deurwaarder die bij je deur aanklopt, net als bij de huur als je die niet betaald. Ook wordt je internet en televisie afgesloten.
  3. Hetzelfde is als je bijvoorbeeld nog bij je ouders woont en je kostgeld moet betalen. Misschien dat je ouders je willen matsen, maar niet alle ouders doen dit. De kans bestaat dat je gewoon uit huis gegooid word en maar bij een vriend of vriendin moet gaan slapen als je het kostgeld niet betaald.

Conclusie

Dit zijn pas de drie belangrijkste momenten dat je snel geld nodig hebt, er zijn ongetwijfeld nog veel meer momenten dat je snel geld nodig zult hebben. Het beste is natuurlijk om gewoon je zaakjes op orde te hebben en ervoor te zorgen dat je niet in de problemen komt.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *