Haal het vakantiegevoel in huis met een Jacuzzi®

De Jacuzzi® wordt alom geprezen om zijn waanzinnige wellness prestaties. En terecht: want het warme water en de bruisende massagejets zijn een bewezen weldaad voor zowel lichaam als geest. Maar de Jacuzzi® is niet alleen maar goed voor de gezondheid, je kunt er deze zomer ook een echt vakantiegevoel mee creëren. We opperen hier een aantal ideeën.

Bioscoopavond
Film kijken in een Jacuzzi®: het blijkt een gouden combinatie. Dat is wel bewezen in Londen, waar men een heel festival heeft gebouwd rondom het concept, dat enige tijd geleden ook is overgewaaid naar Amsterdam: de hot tub movie club. Wie een eigen Jacuzzi® heeft, hoeft geen kaartjes te kopen voor dit festival, maar kan in z’n eigen tuin een zelfde filmavond organiseren. Naast een Jacuzzi® heb je daarvoor slechts een beamer en een laken nodig om de film af te kunnen spelen. Nodig je beste vrienden uit, zorg voor wat te drinken en te snacken en beleef een filmavond om nooit te vergeten.

Tuinfeest
Met een Jacuzzi® kun je een onvergetelijk tuinfeest organiseren. Waar op de meeste tuinfeesten slechts wat te drinken, te happen en te kletsen valt, kun jij je vrienden trakteren op een heerlijk bubbelbad en in stijl met elkaar het glas heffen. Je hoeft je geen zorgen te maken als het ’s avonds afkoelt, want jullie zitten er in de Jacuzzi® de hele avond warmpjes bij. Het water blijft immers op een aangename temperatuur van zo’n 38 graden. En als je spa beschikt over een audiosysteem, dan is de muziek meteen geregeld! Ideaal toch?

Een eigen Jacuzzi®
Om bovenstaande ideeën te realiseren, heb je natuurlijk wel een Jacuzzi® nodig. Door een gunstiger en breder aanbod is de Jacuzzi® toegankelijk geworden voor een veel groter publiek. Om die reden zien we steeds meer consumenten de knoop doorhakken en van hun spaargeld een Jacuzzi kopen. Voor wie het minder breed heeft, zijn er ook opblaasbare spabaden verkrijgbaar van het merk Bestway. Deze baden bieden dezelfde heerlijke wellness, maar dan voor een stuk minder geld. Bovendien kun je de baden weer opbergen als je er geen gebruik van maakt. Je kunt er ook voor kiezen om een Jacuzzi® te huren. Het bad wordt dan bezorgd, geïnstalleerd en weer opgehaald, zodat jij er verder geen omkijken naar hebt en alleen maar hoeft te genieten.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *