Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering

De meest complete doorlopende reisverzekering. Met de Ultimate Protect Reis- en Annuleringsverzekering hoef je niet iedere keer weer uit te zoeken wat er nu wel en niet is gedekt. Zo maakt het niet uit of je op vakantie of zakenreis gaat. Bijna elke reden om te annuleren is volledig gedekt en pechhulp voor voertuigen en fietsen is ook inbegrepen.

Deze nieuwe reis- en annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance dekt ook onverwachte omstandigheden tijdens de reis, zoals bijvoorbeeld de uitbraak van het zika-virus in Brazilië. Met de all-risk annulering wordt tot maximaal € 20.000,- vergoed, de hoogste vergoeding in de markt. En vrijwel iedere reden wordt geaccepteerd.

Geen verschil tussen zakelijk en privé

Bij deze verzekering wordt er geen verschil meer gemaakt tussen een privé- of zakenreis. Dat is vooral handig voor mensen die veel reizen of bijvoorbeeld een tweede huis in het buitenland hebben. Ook vergoedt de Ultimate Protect verzekering de toegangskaarten als mensen een concert of ander evenement willen annuleren. Waardevolle bezittingen zijn verzekerd tot € 5.000 per persoon met een maximum van € 25.000 per reis, zonder eigen risico. Dit is de hoogste vergoeding die er in de markt wordt gegeven.

Huurauto en pechhulp volledig gedekt

Bij het huren van een auto, motor of camper is het eigen risico en de borg volledig gedekt. Een aparte verzekering bij de verhuurder afsluiten is dus niet meer nodig. Ook pechhulp voor twee voertuigen in de woonplaats – ook motoren en campers – binnen Europa en pechhulp voor de fiets in Nederland is geregeld.

Extra dekking reisgenoten en nanny meeverzekeren

Aan andere reisgenoten is ook gedacht. De verzekering kan worden afgesloten voor één persoon of voor een gezin, maar het is zelfs mogelijk om een volwassene en twee meereizende kinderen die niet tot het gezin behoren aan de verzekering toe te voegen. Zo zijn vriendjes van de kinderen, kleinkinderen of de nanny ook verzekerd. Mocht er onverwacht toch iets ernstigs gebeuren dan staat er – waar ook ter wereld – een netwerk van hulpverleners klaar om je te helpen.

Onverzekerd

Onverzekerden kunnen wel eens voor hele hoge kosten komen te staan als er iets gebeurt. Rond de 10% van de reizigers gaat jaarlijks nog steeds onverzekerd op reis. Vooral de medische kosten in het buitenland zijn vaak een veelvoud van wat er in Nederland wordt betaald. Zorg daarom altijd voor een passende reisverzekering. Klik hier en bekijk de mogelijkheden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *