Alles over de iPhone SE

De iPhone SE is een van de nieuwste iPhones van Apple en is op 22 maart 2016 verschenen op de Nederlandse markt. De iPhone SE wordt veelal gezien als de goedkopere iPhone en opvolger van de iPhone 5C. Op Qua uiterlijk heeft de telefoon dan ook veel weg van de iPhone 5 en iPhone 5S. Hij lijkt alleen niet op zijn voorganger: de iPhone 5C is heel anders. Hieronder lees je alles over de nieuwe iPhone SE!

Specificaties
De iPhone SE heeft een 4” inch scherm met een resolutie van 1136 x 640. Je bedient de iPhone SE door middel van een touchscreen: net als alle andere varianten. De iPhone beschikt over een camera aan de voorkant en aan de achterkant. De camera aan de voorkant is 1,2 megapixel en de camera aan de achterzijde is 12 megapixel. De camera heeft ook een autofocus en een flitser. Deze iPhone heeft een Dual Core processor, 2GB werkgeheugen en een Apple A9 Chip. De iPhone SE ondersteunt 3G en 4G en heeft ook bluetooth. Verder heeft de iPhone alle specificaties wat de andere iPhones ook hebben.

IPhone SE aanschaffen

De iPhone SE is een prijsbewuste keuze voor iedereen die een iPhone wilt gaan aanschaffen. Je kunt een iPhone SE aanschaffen bij een abonnement. De maandelijkse tarieven voor het abonnement liggen lager dan bij een andere iPhone: dit komt omdat de toestelprijs lager is. Je kunt de iPhone SE ook makkelijk zonder abonnement aanschaffen, want de prijs voor het toestel is ook een stuk lager. Verder is de iPhone net zo goed als zijn broertjes en gaat daarom ook net zolang mee.  De iPhone SE kan aangeschaft worden met 16 GB of 64 GB werkgeheugen en in de kleuren Zilver, Goud, Spacegrijs en Roségoud.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *