De opkomst van refurbished iphones

Sinds enkele jaren is er een nieuwe fenomeen ontstaan in de telecombranche. Er komen steeds meer refurbished apparaten beschikbaar en dan met name smartphones. Refurbished betekent ‘gereviseerd’. Het betreffen vaak telefoons, ipads of computers die zijn opgekocht na enige tijd te zijn gebruikt. De refurbished electronica wordt nagekeken in een fabriek, schoongemaakt en de nieuwste software wordt geïnstalleerd.

Je wilt misschien een iPhone. Maar aan een nieuwe hangt een behoorlijk prijskaartje van soms meer dan 800 euro. Als je niet zoveel wilt uitgeven dan is een refurbished iphone een goede optie. Deze iPhones zijn niet het nieuwste model maar hebben soms een korting tot 70%, waardoor ze vaak slechts een paar honderd euro kosten. Aangezien de iPhones steeds langer meegaan, kan dit een interessante optie zijn.

Garantie
Let op de garantie bij het kopen van refurbished artikelen. Aangezien de iphones of andere electronica al eerder zijn gebruikt, is het belangrijk om een lange tijd garantie te hebben. Vaak wordt er tot twee jaar garantie gegeven bij de premium (web)winkels.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *